Open Site Navigation

Informasjonskapsler / Cookies

Vi gjør oppmerksom på at når du besøker dette nettstedet kan det automatisk installeres informasjonskapsler på brukerens nettleser.

Informasjonskapsler på www.swifttaxi.no brukes til å samle informasjon anonymt.

Dersom ikke annet er nevnt, brukes informasjonskapslene som eksisterer på www.swifttaxi.no til innsamling av brukerstatistikk på siden.

Informasjonskapslene registrerer måten du bruker nettstedet på: tiden du bruker på nettstedet, hvordan du forlater nettstedet, hvilke sider du er inne på. Denne informasjonen hjelper oss å finne ut av hvilke elementer som vil kunne brukes til å forbedre nettstedet. Vi bruker altså disse informasjonskapslene for å bedre våre tjenester.

Disse informasjonskapslene inneholder under ingen omstendigheter navneopplysninger.

Informasjonskapsler på www.swifttaxi.no:

Google Analytics
Et vanlig analyseverktøy for å anlysere brukeroppførsel på et nettsted, er Google Analytics. Dette er en gratistjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikkilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om de besøkende, benytter Google Analytics et javascript, som igjen lager 5 forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene benyttes til å lagre bevegelsesmønsteret på et nettsted og hver enkelt bevegelse. Disse informasjonskapslene er:

__utma: Lagres i 2 år fra siste besøk.
__utmb: Lagres i 30 min fra siste besøk.
__utmc: Lagres til nettleseren lukkes.
__utmz: Lagres i 6 måneder fra siste besøk.
__utmv: Lagres i 2 år fra siste besøk.
_ga: Lagres i 2 år fra siste besøk.

Kontaktskjema:
Du kan bruke kontaktskjema for å bestille taxi eller minibuss, og komme i kontakt med oss. I tillegg til at informasjonen lagres i en database, kan informasjonen bli sendt til en eller flere av våre medarbeidere per e-post.

Skru av informasjonskapsler

Du har alltid muligheten til å deaktivere forsendelsen av informasjonskapslene ved å endre nettleserens innstillinger.

  • Facebook
  • Instagram

© Swift Taxi As 2021