Swif Taxi Molde

Velkommen til

Swift Taxi

Tidligere har det vært et monopol på drosjemarkedet her i byen, og uten noen konkurranse gikk ventetidene opp og servicen ned. Derfor startet Swift Taxi offisielt 16. juli 2021 etter at fire drosjeeiere valgte å starte et nytt taxiselskap. Vi mener at det er på tide med litt konkurranse og at dette vil komme kunden til gode.

Våre Swift Taxier er synlige i bybildet, og skiller seg ut på veiene og på holdeplass. Alle våre taxier er hvite med store røde piler på sidene, så vi er lett gjenkjennelig når du vil finne "rett" taxiselskap.

Tre av de syv vanlige taxiene våre er elbiler, se bilder nedenfor.​

Trenger du hjelp til å løse dine transportbehov, ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Ring 915 48 000 eller send en epost til post@swifttaxi.no.

Transport til og fra flyplassen

Vi gjør vårt beste for å stille opp med våre taxier på flyplassen når flyene ankommer Molde Lufthavn, Årø. Forhåndsbestiller du taxi med oss, vil vi

reservere en bil til deg og den vil stå klar til avtalt tid.

I perioder lander tre fly rett etter hverandre og det kan bli noe ventetid. Du vil få beskjed om antatt ventetid når du ringer og bestiller. Blir du nødt til å vente i taxikø, kan du vente inne på flyplassen, så kommer en av våre sjåfører inn og henter deg så snart vi har en ledig bil.

Skal du ut å reise med fly og trenger transport til flyplassen, forhåndsbestill taxi eller minibuss i god tid. Ring 915 48 000

© Swift Taxi As 2021

Telefon

915 48 000

Epost

post@swifttaxi.no

Følg oss på

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon