top of page
Open Site Navigation
Open Site Navigation

Transport til og fra flyplassen

Vi gjør vårt beste for å stille opp med våre taxier på flyplassen når flyene ankommer Molde Lufthavn, Årø. Forhåndsbestiller du taxi med oss, vil vi

reservere en bil til deg og den vil stå klar til avtalt tid.

I perioder lander tre fly rett etter hverandre og det kan bli noe ventetid. Du vil få beskjed om antatt ventetid når du ringer og bestiller. Blir du nødt til å vente i taxikø, kan du vente inne på flyplassen, så kommer en av våre sjåfører inn og henter deg så snart vi har en ledig bil.

Skal du ut å reise med fly og trenger transport til flyplassen, forhåndsbestill taxi eller minibuss i god tid. Ring 915 48 000

Swift Taxi

Vi i Swift Taxi Molde står klare for å hjelpe deg når du trenger transport. 
Vi har lang erfaring innen persontransport, og er et trygt og pålitelig selskap som leverer taxitjenester til bedrifter, det offentlige og privatmarkedet.

Vi er opptatt av kvalitet, service og punktlighet, og ønsker å gi deg en fin turopplevelse uansett hvor kort eller lang turen måtte være.

Våre Swift Taxier er synlige i bybildet, og skiller seg ut på veiene og på holdeplass. Alle våre taxier er hvite med store røde piler på sidene, så vi er lett gjenkjennelig når du vil finne "rett" taxiselskap.

Tre av de syv vanlige taxiene våre er elbiler.​

Trenger du hjelp til å løse dine transportbehov, ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Ring 915 48 000 eller send en epost til post@swifttaxi.no.

Telefon

915 48 000

Epost

post@swifttaxi.no

Følg oss på

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
bottom of page