Open Site Navigation

Personvernerklæring

Swift Taxi As

Vår nettstedsadresse er: www.swifttaxi.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan swifttaxi samler inn og bruker personopplysninger. Når du bruker nettstedet vårt og /eller er i kontakt med oss ved at du for eksempel bestiller en transport eller noen av våre produkter, kan du se hvordan vi behandler dine personopplysninger. Her finner du informasjon om personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.


Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler, er administrasjonen i Swift Taxi As.


Hvorfor vi samler inn personopplysninger?
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi har vurdert det slik at behandlingen er nødvendig for å kunne gi deg best mulig oppfølging på en effektiv måte. Når vi lagrer dine opplysninger
er det på grunnlag av din bestilling av våre produkter. Vi lagrer dette for at vi ved neste bestilling skal kunne betjene deg på en raskest mulig måte.


Dette er en oversikt over hvilke opplysninger vi kan behandle om deg:


• Fornavn
• Etternavn
• Telefonnummer
• E-postadresse
• Fakturaadresse
• Gateadresse
• IP-adresse
• Kontonummer (gjelder kun registrerte kredittkunder)


Personopplysningene benyttes i disse sammenhengene: Kjøp av varer eller tjenester.
Opplysningene er nødvendig for å få sendt deg produktet du har bestilt hos oss.


• Behandle bestillinger eller tilhørende produkter.
• Gi informasjon om vår virksomhet.

• Forenkling ved besvarelse av henvendelser som kommer inn som turbestillinger og behandle de relevante opplysningene vi trenger or å kunne gi deg et tilbud osv.
• Rekruttering til ledige stillinger. Her vil vi samle inn flere personopplysninger enn de som er nevnt over. Det kan være søknad, CV, attester/vitnemål, personlighets-/evnetester, interne vurderinger, intervjureferater, bakgrunnssjekker og referanser.


For å få informasjon om bruk av vårt nettsted benytter vi informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies nederst i teksten.

Lagringstid


Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.


Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt.


Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Unntak fra dette er når annet lovverk pålegger oss å beholde opplysningene.


Vi har egen sletterutine som forklarer hvordan data skal slettes for de ulike verktøyene som vi bruker.


For enkelte typer behandling av personopplysninger, hvor tredjepart ikke er involvert beholder vi opplysningene i følgende tidsperiode:


• Ved rekruttering lagres opplysningene inntil samtykke positivt trekkes tilbake.
Behandlingen er basert på en interesseavveining i relasjon til fremtidige
ansettelsesmuligheter.


• Ved generelle henvendelser til oss lagres opplysningene inntil samtykke positivt trekkes tilbake. Behandlingen er basert på en interesseavveining i relasjon til senere henvendelser og/eller ytterligere hevendelser for bestilling av våre tjenester.


Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg


Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet (dvs. du kan få utlevert personopplysningene om deg og gjenbruke disse som du vil på tvers av ulike systemer og tjenester). Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsted: www.datatilsynet.no.

Klager


Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no.


For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte Swift Taxi As. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Du retter da din henvendelse til post.adm@swifttaxi.no


Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg, og ikke noen som gir seg ut for å være deg.
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss på epost post.adm@swifttaxi.no

Endringer


Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen i denne teksten. Hvis vi har dine kontaktopplysninger, vil vi gjøre deg oppmerksom på disse forandringene. Du kan også holde deg oppdatert på vår hjemmeside www.swifttaxi.no


Cookies (informasjonskapsler)


Swift Taxi As benytter såkalte "cookies". En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din nettleser av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. I denne statistikken er det ikke mulig å identifisere deg som enkeltperson. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger" eller "sikkerhet". Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt.

Swift Taxi As nytter Google Analytics


Vi bruker Google Analytics for å bedre kunne så hvordan hjemmesiden vår brukes. Google Analytics samler kun inn anonyme brukerdata. Informasjon til besøkende i apper og på nettsteder der Google Analytics brukes. Du kan lese om ved å følge linken. https://policies.google.com/privacy


Media


Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan ikke laste ned eller bruke bilder som de finner på vår nettside da disse er beskyttet av opphavsrett © og tilhører Swift Taxi As i sin helhet.


Innebygd innhold fra andre nettsteder


Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.).
Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.
Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.


Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg


Hvis du har en konto hos oss, kan du be om å få slettet de personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.
Swift Taxi As er opptatt av din sikkerhet og vi deler ikke ut opplysninger om deg til tredjeparter. Vi deler kun dine opplysninger med vår samarbeidspartner iht. bestilling av turer/reiser. Dette er nødvendig for at vi skal kunne gi deg den tjenesten du bestiller med oss.


Når du nytter vår samarbeidspartner gjelder deres retningslinjer for personvern. Disse finner du på deres hjemmeside Personvernerklæring - Gjøvik Taxi (gjoviktaxi.no) Skulle Swift Taxi As bytte samarbiedspartner på bestillingsmottak vil den til enhver tid gjeldene personvernserklæring hos vår leverandør gjelde.

  • Facebook
  • Instagram

© Swift Taxi As 2021