top of page
Geiranger Skywalk

Velkommen til

Swift Sightseeing

​Opplev den fantastiske naturen Møre & Romsdal har å by på!

Det er en grunn til at så mange turister kommer akkurat hit. Møre & Romsdal er kjent for sin spektakulære natur, med bratte fjell, høye fossefall og utsikt til havet. 

Med våre lokalkjente sjåfører kan vi ta dere med på sightseeing. Til våre sightseeingturer bruker vi våre Swift Taxier og Swift Minibusser, alt etter kundens ønske og behov.

Ønsker du å bli med på sightseeingtur med oss, så er det bare å ta kontakt.

Ring 915 48 000 eller send en epost til post@swifttaxi.no.

Varden

Varden

​Når du er i Molde må du ta turen opp til Varden og den fantastiske utsikten, Moldepanoramaet. 

Fra utsiktspunktet Varden (407 moh.) kan man beskue Molde by, fjorden holmene og det berømte Moldepanoramaet med 222 delvis snøkledde fjelltopper.

Hvis du vil gå opp til Varden, kan du starte helt nede i Molde sentrum og gå turstien oppover, den såkalte Grønne Korridor. Denne turen tar ca. en times tid.

For de som liker fjellturer, kan du fortsette turen fra Varden til Skihytta, Frænavarden eller Tusenårsvarden.

På toppen av Varden finner du Vardestua, dette er en kafé som er åpen på sommeren. Der kan du kjøpe mat og drikke, og nyte utsikten.

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien

​Atlanterhavsveien ble kåret til århundrets byggverk i Norge i 2005, veien er en del av Nasjonal Turistvei. Den forbinder Averøy til fastlandet og består av 8 bruer som går over øyer, holmer og skjer på en strekning på 8274 meter.
Atlanterhavsveien er også en plass å oppleve i dårlig vær, spesielt på høsten. Med vinden og bølgene som slår sjøsprøyten godt over veiene, får du virkelig oppleve naturkreftene på nært hold.

 

Det britiske bilprogrammet Fifth Gear var i 2011 her for å teste biler. Og veldig mange bilmerker har brukt Atlanterhavsveien som location for sine reklamer.
I 2019 ble scener til den 25. James Bond filmen (No Time To Die) spilt inn på Atlanterhavsveien.

Trollstigen

Trollstigen

​I Møre & Romsdal er det mange plasser du bør se, blant annet Trollstigen. Bratte fjellsider, høye fossefall og fantastisk utsikt. Det er en grunn til at så mange turister kommer akkurat hit!
Trollstigen er Norges fremste turistvei-ikon.

Den spektakulære veien opp til Trollstigen består av 11 hårnålssvinger, partier av veien er hugget eller sprengt ut av fjellet og andre deler er bygd opp med steinmurer. Det er også to bruer på veien opp, den mest kjente er Stigfossbrua som ligger under den 180 meter høye Stigfossen. 

På toppen av Trollstigen finner du Trollstigen Besøkssenter, den ble åpnet sommeren 2012. Her er det kafé og suvenirbutikker. I tillegg til bruer og stier til utsiktsramper som virkelig lar deg oppleve utsikten Trollstigen har å by på.

Trollveggen

Trollveggen

​Trollveggen er en bratt fjellvegg i Romsdalen, det er ca 1700 meter fra bunnen av dalen og opp til toppen av fjellveggen. Trollveggen er Europas høyeste loddrette fjellvegg med sine 1000 meter fritt fall, der deler av fjellet henger 50 meter utover veggen.

Under ned massive fjellveggen ligger Trollstigen Besøkssenter, som inneholder kafé, suvenirbutikk og auditorium. Den ble kåret til en av verdens 10 vakreste kaféer av Architectual Digest USA.

Åndalsnes

Åndalsnes

​I Åndalsnes finner du Norsk Tindemuseum og den nye gondolbanen, Romsdalsgondolen. Gondolbanen går fra sentrum og opp til fjelltoppen Nesaksla, 708 meter over havet. Den er 1676 meter lang og er Norges lengste. På toppen finner du Eggen restaurant.

Med elva Rauma og bratte fjell på hver side, er Åndalsnes et flott startpunkt for mange fine fjellturer, som Romsdalseggen og Rampestreken. 

 

I 2020 ble scener til filmen Mission Impossible 7 spilt inn i Åndalsnes. 

Geiranger

Geiranger

​Geirangerfjorden med sin dype blåfarge, bratte fjellsider og høye fossefall gjør dette til et av Norges mest besøkte turistattraksjoner.
Geirangerfjorden er 15 kilometer lang og utgjør en arm av Storfjorden, og står på UNESCOs verdensarvliste, sammen med Nærøyfjorden.

Plasser du bør se i Geiranger

Dalsnibba - Geiranger Skywalk er en luftig opplevelse 1476 meter over havet, med utsikt over alle fjellene og Geirangerfjorden. Bør oppleves!

Flydalsjuvet - Utsiktspunktet ligger ca. 4 km fra Geiranger sentrum og består av to platå som gir en flott utsikt til fjellene og Geirangerfjorden. Dette er et av Norges mest brukte fotomotiv for reiselivsreklame.

Ørnesvingen - Den øverste av de 11 hårnålsvingene på ned til Geiranger. Her er et utsiktspunkt der du kan oppleve utsikten over Geiranger, fjorden, fossene De Syv Søstre og fjellgården Knivsflå.

Kontakt oss

​Har du lyst til å bli med på sightseeing og oppleve noen av stedene ovenfor?

Ta gjerne kontakt med oss for pristilbud og en hyggelig prat.

Ring 915 48 000 eller send en epost til post@swifttaxi.no.

Til Toppen Av Siden.

Telefon

915 48 000

Epost

post@swifttaxi.no

Følg oss på

  • Hvit Facebook Ikon
  • Hvit Instagram Ikon
bottom of page